Jdi na obsah Jdi na menu

W.I.T.C.H. - Bývalé Strážkyně

NERISSA

ŽIVEL: Energie

POPIS: Nerissa se stala Strážkyní v 15. letech.Nerissa byla                    určená jako vlastnička Srdce Kondrakaru.Kondrakar                    však usoudil, že toho není hodna a přidělil Srdce                          Cassidy.Nerissa se ho však nevzdala a Cassidy                          zabila.Kondrakar ji tím odsoudil a vyhodil z                                  Kondrakaru.Ona však povstala a chtěla ovládnout                      celý svět.

                 V seriále je děj podobný, ale k pomstě použila Bývalé                  Strážkyně.

 

CASSIDY                                  

 

ŽIVEL: Voda

POPIS: Cassidy byla z Bývalých Strážkyň nejmladší.Strážkyní                 se stala ve 13. letech.Ovládala vodu.Když Nerisse                       Kondrakar odebral Srdce Kondrakaru, tak ho dostala                   Cassidy.Nerissa však po Srdci pořád toužila, žádala                   ho od ní.Ale Cassidy odmítla.Nerissa ji zabila.

                          V seriále chtěla být Cassidy doktorkou.Její sen se                      tedy nikdy nesplnil.

 

HALINOR

 

ŽIVEL: Oheň

POPIS: Halinor ovládala Oheň.Své poslání začala ve 14.                         letech.Když byla Cassidy zabita, tak se vzbouřila proti                 Věštci a trvdila, že dobře věděl, že ji tím Nerissa                           zabije.Proto byla vyprostěna z Kondrakaru.

                 V seriále však zůstala Halinor v Kondrakaru a když se                 Nerissa vrátila pro pomstu, tak se stala Halinor její                       obětí pomsty.

 

 

KADMA

 

ŽIVEL: Země

POPIS: Byla Strážkyní Země, stala se jí ve 13. letech.Nikdy                    se nemínila přiznat jakoukoliv chybu.Byla vyprostěna                  z Kondrakaru s Halinor a byla ve stejné mínění jako                    Halinor.Potom vlastnila dům a pomáhala Witch                            s nalezením Nerissy!

                 V seriále byla Kadma vládkyní země Zambala.Když                      však přišla Nerissa, tak se dostala Kadma pod vládu                    Nerissy.

 

YAN LIN

 

ŽIVEL: Vzduch

POPIS: Ve 14. letech se stala Strážkyní.Yan Lin ovládala                        Vzduch, je také babičkou Hay Lin, proto má Hay Lin                    také živel Vzduch.Yan Lin se stala po smrti Cassidy                   držitelkou Srdce Kondrakaru.Pak ho Yan Lin předala                   Will.Jako jediná Bývalá Strážkyně zůstala v                                 Kondrakaru.

                V seriále se také stala obětí Nerissy.                

 

        

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pppttt 18 let - kdo je blbí

4. 6. 2012 14:31

ty seš ale blbá já moc ráda sex nemám ale má ráda cassidy

robecca - Re: kdo je blbí

16. 9. 2014 17:46

taky mam rada cassidy

Jak to myslela? - Re: kdo je blbí

5. 5. 2013 21:15

jak to myslela vždyt sex s tím nemá nic společného!!

julie - pro ivett

16. 9. 2014 17:45

moje pravé jméno je robecca. takže se tak budu i podepisovat

julie - blog

17. 5. 2014 12:34

tento blog je úžasný!! Jeden z nejhezčích blogů které jsem viděla

Ivett - Re: blog

18. 5. 2014 20:46

Děkuju moc :)

julie - Re: Re: blog

21. 7. 2014 21:13

pááááááááááni jsem ráda že jsi mi odepsala a opravdu máš velmi pěkný blog protože je to jediný blog witch který je hodně o witch. připadáš mi jako fajn holka ivett kolik ti je ? mě je 11 let a mám velmi ráda witch i tento blog. chodím sem skoro pořád. někdy si tu můžem psát pokud bys chtěla.

Ivett - Re: Re: Re: blog

23. 7. 2014 14:09

Mně je 14, jsme ráda, že se ti blog líbí :) Upřímně moc nevím, jak bych to stíhala, mám toho i přes prázdniny docela dost a odpoledne jsem většinou někde venku, ale sem tam můžeme :)

julie - Re: Re: Re: Re: blog

27. 7. 2014 22:14

ahoj jaký witch máš nejradši. já mám nejradši hay lin a irmu.
s pozdravem julie

... - Yan Lin

5. 5. 2014 18:59

Mám pocit, že v seriálu se Yan Lin nestala obětí Nerissy. Myslela jsem ,že ji Nerissa uzavřela do srdce Meridianu (nebo do čeho) a vytvořila novou "Yan Lin". Ale možná si to pamatuji špatně...

Ivett - Re: Yan Lin

5. 5. 2014 20:25

Ano, tak to bylo :)

witch - Sex

11. 12. 2013 13:30

Hele má už někdo se sexem skušenosti.Já jo!!!

Sexy witch - hele

11. 12. 2013 13:11

Hele a proč se bavíme o sexu.Žádna až moc velká erotika u witch není.

eee - pí----

11. 12. 2013 13:10

sex

píčaci - oooooch

6. 3. 2012 14:54

mam hrozně rada SEX HODNĚ HODNĚ ŠTĚSTÍ